När glöden försvann…

gloden

När man ber om hjälp och inte hjälpen kommer, då undrar man ju om man är på rätt plats…… Jag gjorde det i alla fall och troligtvis var jag inte på rätt plats och jobb.

Jag började med att säga ifrån försynt och försiktigt och sen till slut så skrek jag ( läs inte på riktigt) men jag tog till krafttag….  Jag kom med en massa förslag på förbättring så jag kunde få den hjälp jag så väl behövde…. men det hjälpte inte heller och då ger man ju upp…. Det förstår ju vem som helst 🙂

Jag har INTE bett om hjälp för att jag har mått psykiskt dåligt. Utan detta rör sig om ett arbete som jag fullständigt älskade. Jag hade sådan kämpaglöd men den glöden är borta nu- rätt så långt borta.

Tänk det handlade bara om coaching, att jag skulle få den coachningen i form av inspiration, information och uppmuntran som man behöver om man ska orka. När min inspirationskälla/min coach slutade sitt jobb så tog ingen vid och då slocknade också min glöd…. kalla det besparingar eller vad du vill 🙂

Lite synd faktiskt… men så är det. Jag gjorde vad jag kunde för att visa att jag verkligen ville kämpa, men……  Kanske,,,,, kanske kan den komma igen…. men det får framtiden utvisa.

med kärlek <3

Marie

Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till När glöden försvann…

 1. Kristina svensson skriver:

  Det är synd och skam faktiskt… men dem är inte värda din kämpaglöd. Du behövs någon annan stans. Där kommer du göra underverk 🙂

 2. Marie Lind skriver:

  Tack för dina fina ord <3

 3. Inger skriver:

  Förstår dig helt o hållet. Coackning vart tog den vägen? -Det är bara att…. är det man hör. Men tillsammans blir vi starka, eller hur?
  Kram till dig vännen – vi bör träffas snart

 4. Sophie skriver:

  Jag har sett dig kämpa och du är en mycket duktig representant. Du har gjort underverk för många 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.