Alla de fantastiska människor vi möter genom livet

kärleks

 

Vill gärna skriva att alla mina konsulenter i mitt Team är så fantastiska och jag får höra så många fina ord och vi har så många härliga samtal. Inte så att vi pratar varje dag, men då och då blir det dem där djupa enormt givande samtalen. Jag är så tacksam för alla personer jag har fått lära känna genom mitt jobb i Oriflame. Jag har fått många, många goda vänner och många, många lite mer avlägsna mycket goda bekanta och jag vill bara att ni ska veta hur mycket ni betyder för mig. Ni är guld värda <3

Men tänk att ett mejl mitt i natten (från en person som antagligen inte var nykter) ska förstöra min dag…. inte klokt egentligen. Det får man styra upp 🙂 och som sagt… jag kommer låta detta rinna av mig och hoppas att hen kommer och ber om ursäkt, annars kommer hen vara luft för mig framöver…

hjärtan på tråd

 

Please follow and like us:
Det här inlägget postades i Blandat och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.