” Hon sa…..””Jag är så mycket äldre än dig och du är så mycket visare än mig. Hur kan det komma sig? ”

 

old person

I dag sa en person till mig:

”Jag är så mycket äldre än dig och du är så mycket visare än mig. Hur kan det komma sig? ”

Jag svarade…. Att jag har levt många liv förut och har tagit mycket kunskap med mig 😀 Hur menar du nu sa personen, sen sa hon Jaha, … du menar så!!

Det var lite roligt 🙂

Men just så tror jag det är. Ju fler liv vi har levt ju klokare och visare är vi. Har du förresten gjort en regression? Om inte så vet jag en tjej som är jätteduktig. Sök Inre Harmoni och Ewa Hermansen, på Facebook. I en regression så går man tillbaka till tidigare liv. Det är jättespännande, tro mig.

Tror du inte på det, så tycker jag du ska prova. Ewa är mycket kompetent och kan verkligen sin sak. För tänk om det funkar? Tänk om du kan hitta orsakerna till allergier, sjukdomar, rädslor mm. i detta livet, som är orsaken från händelser i tidigare liv. Tänk vad du missar om du inte vågar prova?

Jag kommer nu att utbilda mig hos Ewa och det ska bli jättespännande. Jag ser såååå fram emot att lära mig mer om tidigare liv.

Vill du göra en regression hos mig? Hör av dig 🙂

Lotus

 

Det här inlägget postades i Alternativa vägar och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.