Fia, du är fantastisk <3

Sträck ut din hand

 

Sträck ut din hand till dem som behöver. Nästa gång kan det vara du som behöver en hjälpande hand.

Det finns många svåra situationer som vi ska gå igenom och vad känns väl bättre när man har någon som bryr sig och finns där för en när man som mest behöver det?

Det är ju helt underbart att ha vänner som finns. Det känns i hjärtat. Jag har några riktiga vänner som jag är jätteglad för, men just nu tänker jag på en speciell vän, som alltid finns för mig. Hör jag inte av mig så hojtar hon alltid till och visar att hon finns här. Trots att hon själv också går igenom svåra stunder. 

Fia du är fantastisk <3

Många kramar

Marie

 

Det här inlägget postades i Blandat och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.