Tender Care

Tender care 39

Tender Care i ROS eller HONUNG för endast 39:-/st. Det är verkligen superbilligt! (ord pris 115kr)

Denna ljuvliga universalkräm kan du använda till torra läppar, nariga händer, brännskador, småsår, eksem, skoskav, armbågar, torra och nariga hälar, hundens tassar och mycket annat. Den är helt otrolig på att läka och innehåller Bivax.

Mitt eget tips: Sätt på lite Tender care om du har torrsprickor på fingrarna, täck med lite tunn hudtejp. Låt sitta över natten. Detta kan behövas göras 2-3 nätter beroende på hur stora torrsprickor du har. Men sen är dem garanterat borta. Detta tips vet jag funkar för min man är murare och han får många torrsprickor på vintern. Då hjälper denna honom.

Här kan du beställa dem

Har du frågor så tveka inte att höra av dig till mig

Marie

 

 

Please follow and like us:
error
Det här inlägget postades i Blandat och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.